Onze diensten


Onderhoud

Onderhoud is de basis voor elke auto. Niet alleen wordt de auto in optimale conditie gehouden, ook wordt er gekeken naar verwachte reparaties en kunnen we op tijd defecten constateren en oplossen. Wij beschikken over de juiste checklisten en intervallen per auto merk zodat er altijd het juiste onderhoud wordt uitgevoerd. Ook kunnen wij de APK keuring uitvoerenReparatie

Van het lassen van een uitlaatdeel tot vervangen van een koppakking. Geen klus is ons te groot. Door jarenlange ervaring van onze monteurs beoordelen we elke reparatie op de juiste manier en adviseren we de beste oplossing. Door een groot kanaal aan 2e lijns onderdelen kunnen we u de beste prijs bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Diagnose

Een lampje dat we liever niet graag zien; het gele symbooltje op uw dashboard in de vorm van een motor. Oftewel het motormanagement lampje. Computers in de auto monitoren zichzelf en bij afwijkingen geven ze de bestuurder een waarschuwing.  

Wij zijn in staat om diagnose te stellen aan al uw auto problemen. Dit kan elektronisch zijn (ABS, Airbag etc), maar ook mechanische problemen hebben soms dieper onderzoek nodig (denk hierbij aan bijgeluiden uit de motor).

 

Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw auto uit te lezen en vervolgens de juiste diagnose te stellen. Hierdoor bent u nooit meer kwijt dan nodig.Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor: