Open

Aankoopkeuring

AANKOOPKEURING OCCASION IN ALMERE

Carteam Car Cure

LAAT U NIET VERRASSEN, GA VOOR ZEKERHEID

Heeft u plannen om een occasion te kopen? Pas dan op voor auto’s met verborgen gebreken, een teruggedraaide kilometerstand of een schadeverleden. Voorkom een miskoop en laat voor het tekenen van het koopcontract eerst een aankoopkeuring doen. Met een aankoopkeuring weet u vooraf in welke technische staat de auto zich bevindt en of de aanschaf wel of niet verstandig is. En het geeft u belangrijke informatie bij het onderhandelen over de prijs of het vooraf laten uitvoeren van noodzakelijk onderhoud.

CONTACT

GRONDIGE KEURING DOOR EEN GEDIPLOMEERDE VAKMEESTER

De aankoopkeuring door Carteam Car Cure in Almere is een zeer uitgebreide keuring door een gediplomeerde keurmeester. U ontvangt een duidelijk en uitgebreid keuringsrapport dat u een betrouwbaar, onafhankelijk en deskundig kwaliteitsoordeel over de staat van de auto geeft.

Daarnaast geeft het u informatie over de juistheid van de kilometerstand en over de mogelijkheid van een schadeverleden of een onbekende onderhoudshistorie. Hiermee kunt u bepalen of een aankoop en de aanschafprijs wel of niet in orde zijn.

CONTACT

Carteam Car Cure
Carteam Car Cure

ZO WORDT DE OCCASION GECONTROLEERD

Allereerst wordt er naar de voertuigdocumentatie, zoals het onderhoudsboekje, garagefacturen en de tellerstand gekeken. Daarnaast wordt er een proefrit gemaakt en wordt de auto op de hefbrug uitvoerig bekeken. Zo kijken we naar de staat van de uitlaat, banden, remming en vering en of er schade of roest is.

Uiteraard wordt er ook onder de motorkap gekeken en wordt het interieur en exterieur beoordeeld. Komen slijtage en gebruikerssporen overeen met de leeftijd en kilometerstand? Werkt alle elektronica en verlichting? Tenslotte wordt de computer van de auto uitgelezen op eventuele storingen.

CONTACT

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE AANKOOPKEURING


MOET IK ZELF BIJ DE KEURING AANWEZIG ZIJN?
U hoeft niet bij de keuring aanwezig te zijn. U bent uiteraard wel van harte welkom, zodat u zelf ook vragen kunt stellen.

IS EEN AANKOOPKEURING VOOR ALLE MARKEN EN TYPE AUTO’S MOGELIJK?
Alle merken en typen komen in aanmerking voor een aankoopkeuring.

HOE WORDT HET SCHADEVERLEDEN GECONTROLEERD?
Indien een auto bij een schadebedrijf wordt hersteld wordt dit geadministreerd en dat is door ons op te vragen.

HOE WORDT DE KILOMETERHISTORIE GECONTROLEERD?
Carteam Autobedrijf Scheele heeft toegang tot de Nationale Auto Pas database. Hierin worden door alle garages kilometerstanden bij het onderhoud bijgehouden. Zo kunnen we beoordelen of de auto een logische kilometerstand heeft.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN AANKOOPKEURING EN EEN APK KEURING?
De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring gericht op veiligheid en milieu. De aankoopkeuring is een veel uitgebreidere keuring, die meer tijd in beslag neemt en meer inzicht geeft over de technische staat van de auto.

KAN IK ALS VERKOPER OOK EEN AANKOOPKEURING LATEN DOEN?
Uiteraard. Door als verkoper de aankoopkeuring uit te laten voeren kunt u uw auto met meer inzicht en zekerheid over de technische staat verkopen. Dit geeft uw auto een meerwaarde.

GEEFT DE AANKOOPKEURING OOK EEN OORDEEL OVER DE WAARDE VAN DE AUTO?
De aankoopkeuring geeft een duidelijk inzicht in de technische staat van de auto. Als onafhankelijke partij geven wij geen waardeoordeel over de vraagprijs van de auto. De prijsonderhandeling blijft een zaak tussen u en de verkoper.

Auto onderhoud

Waarom Carteam Car Cure?

Bij Carteam Car Cure staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Car Cure is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN