Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Car Cure

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Car Cure is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Almere (Buiten) en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Car Cure

Alle merken En alle types

Bij Carteam Car Cure in Almere (Buiten) vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Car Cure! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Sven Souhoka
Sven Souhoka
Super professioneel werd er aan mijn auto gewerkt. De monteurs hebben oog voor detail en denken met de klant mee. Ik raad deze garage aan alle Tesla eigenaren in Almere aan.
Danny Supheert
Danny Supheert
Hele aardige en professionele mensen. Word altijd snel geholpen met alles waar ik voor kom. Tot nu toe 1 van de beste garages waar ik ben geweest
Albert ross
Albert ross
Duidelijk verhaal, geen druk op de klant. Nam de tijd. Zicht de prijs van onderdelen al op. Zo zie je dat zelden meer.
Mees. D
Mees. D
Ik ben vandaag langs geweest voor mijn airco ik dacht zelf aan een reset, ondanks ze weinig tijd hadden werd toch mijn airco getest. Top garage en 5 sterren is echt te weinig google.
Ruud van Saagsvelt
Ruud van Saagsvelt
Een hele mooie schone garage goede monteurs vriendelijk de eigenaar Sebastiaan heel veel kennis van alle merken auto's en vertelt precies wat er aan je auto markeert en regeld in overleg wat hij gaat repareren groetjes Ruud
Bekijk beoordelingen