Open

Auto Onderhoud

Onderhoud en reparaties aan je auto

Carteam Car Cure

De onderhoudsbeurt van uw auto

Uw auto is een kostbaar bezit waar u natuurlijk goed voor zorgt. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw auto in goede staat blijft, maar vooral ook dat u altijd met een veilig gevoel de weg op kunt. Bij een onderhoudsbeurt worden de belangrijkste onderdelen van uw auto gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit. Zo wordt slijtage snel opgemerkt en kunnen grote, kostbare reparaties voorkomen worden.
U heeft de keuze uit verschillende soorten onderhoud, van een APK tot een volledige onderhoudsbeurt waarbij uw auto tot in de puntjes wordt verzorgd. De kosten van een grote beurt hoeven bij ons niet hoog te liggen. 

CONTACT

Veilig de weg op

Ook wanneer u weinig rijdt is een onderhoudsbeurt voor uw auto belangrijk. Weinig kilometers maken brengt voor uw auto namelijk zijn eigen risico’s met zich mee. Met name de olie verliest haar smeercapaciteit wanneer u weinig rijdt, en dit kan voor grote problemen zorgen. Dit komt omdat er dampwater bij de olie kan komen, dat er bij korte ritten niet uit verdampt. Het is hierdoor aan te raden minimaal ééns per jaar de olie te laten verversen. Dit gebeurt bij een onderhoudsbeurt van uw auto, maar bij ons kan dit ook apart.
 

CONTACT

Carteam Car Cure
Carteam Car Cure

Auto-onderhoud op maat

Onze experts staan voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van goed onderhoud waarbij op alles wordt gelet. Uw auto wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten, afhankelijk van het merk, type en bouwjaar. De onderdelen die belangrijk zijn voor een veilige autorit, zoals de remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat, worden door ons altijd gecontroleerd.

AFSPRAAK MAKEN

Waarom onderhoud aan uw auto?

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden zorgt u ervoor dat u altijd veilig de weg op gaat. Tijdens het onderhoud kunnen verschillende kwalen vroeg gesignaleerd worden, waardoor de auto niet onnodig schade oploopt wanneer u hier te lang mee doorrijdt. Ook kunt u op die manier een duurdere reparatie voorkomen. Wanneer u merkt dat uw auto anders rijdt dan normaal, of er ‘vreemde’ lampjes beginnen te branden op uw dashboard, kom dan snel bij ons langs voor controle. Bij twijfel kunt u ons ook altijd bellen.

CONTACT OPNEMEN

Carteam Car Cure
Auto onderhoud

Waarom Carteam Car Cure?

Bij Carteam Car Cure staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Car Cure is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN