Carteam Car Cure
Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Car Cure

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Car Cure is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Almere (Buiten) en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Car Cure

Alle merken En alle types

Bij Carteam Car Cure in Almere (Buiten) vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Car Cure! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Bartje B1988
Bartje B1988
Ons vaste onderhoudsbedrijf. Onze auto verkocht en gelijk de nieuwe voor een check. Goed geholpen!
marcel scheide
marcel scheide
Wat een goede service ,snel en goed geholpen voor een eerlijke prijs.
Dillon de Voor
Dillon de Voor
Vanochtend een WhatsAppje gestuurd omdat ik het voor elkaar heb gekregen om het rubber van mijn band tot het vlechtwerk te beschadigen 😅 Dezelfde middag zat er al een nieuwe op ondanks dat het een niet veel voorkomende band is (Continental SportContact 6 XL 285/35 R22). Niet de eerste keer dat ik hier kom en zeker niet de laatste. Top service en vriendelijke mensen. Bedankt weer 😊
Henk Heis
Henk Heis
Vriendelijk. Vakkundig. Eerlijk en weet waar hij 't over heeft. En is relatief goedkoop. Heb auto daar voor vast in onderhoud nu. Toppers
Kevin
Kevin
Net ontvangst met koffie, het probleem in de auto snel gevonden en netjes gerepareerd. Absolute aanrader en kom zeker terug!
Bekijk beoordelingen